Menu

Nauti elämän pienistä iloista ja anna Invoiceryn hoitaa velvollisuutesi yrittäjänä!

Yrittäjän elämä on tunnetusti yleensä erityisen kiireistä ja hektistä. Joskus voikin tuntua siltä, että yrittäjä on töissä 24/7 ja unelma oman elämän johtajuudesta voi alkaa pahimmillaan tuntua lähinnä suurelta vitsiltä. Yrittäjän hyvinvointiin voikin liittyä monia haasteita, joihin kannattaa suhtautua vakavasti. Tällaisessa tilanteessa kevytyrittäjyys ja tehtävien tehokas delegointi voivat auttaa! Kun oman alansa asiantuntijat huolehtivat oman ydinosaamisesi ulkopuolisista asioista, vähennät työtaakkaasi ja madallat stressitasoasi. Kevytyrittäjyys on myös oivallinen tapa kokeilla oman yritysidean kantavuutta ennen kuin perustaa virallisen yrityksen, sillä kevytyrittäjyydestä on tarvittaessa huomattavasti helpompi luopua. Moni suomalainen aloittaa yritystoimintansa nuorella iällä ja myös tällaisessa tilanteessa kevytyrittäjyys voi olla hyvä keino kokeilla omaa yritysideaa käytännössä.

Miten Invoicery voi auttaa sinua?

Invoicery on kevytyrittäjille suunnattu laskutuspalvelu, joka soveltuu hyvin erilaisten kevytyritysten laskutustarpeisiin ja jonka avulla yrittäjälle jää entistä enemmän aikaa keskittyä omaan juttuunsa – yrityksensä ydinosaamiseen! Invoiceryyn voi rekisteröityä maksutta. Myös sen käyttäminen on maksutonta, mutta laskutuksesta peritään 6 prosentin palvelumaksu jokaisen laskun osalta. Invoicery tarjoaa kokeneen asiakaspalvelun kevytyrittäjän avuksi ja palvelua on saatavilla useilla eri kielillä. Invoicery on aloittanut toimintansa jo vuonna 1999 ja on nykyisin suurin kevytyrittäjille suunnattu laskutuspalvelu Pohjoismaissa.

Invoiceryn ansiosta kevytyrittäjyydestä tulee todellinen, varteenotettava vaihtoehto, sillä Invoiceryn avulla kevytyrittäjä voi laskuttaa, vaikkei hänellä olisikaan omaa virallista yritystä. Samalla kevytyrittäjä voi jättää rasittavat ja aikaa vievät paperityönsä Invoiceryn huoleksi. Jos yrittäisit itse huolehtia kaikista paperitöistäsi henkilökohtaisesti, menisi tähän paljon aikaa. Tämä saattaisi vaikuttaa myös negatiivisesti pari- ja ystävyyssuhteisiisi ja tätä kautta heikentää elämänlaatuasi. Tällaiset uhraukset eivät ole kovin kannattavia, olipa yritystoiminta miten kiinnostavaa tai tuottoisaa tahansa. Kun Invoicery huolehtii laskutuksestasi, jää sinulle entistä enemmän aikaa elämän pienille iloille!

Invoicery tarjoaa ratkaisuja myös kansainvälisiin tilanteisiin. Jos laskutat esimerkiksi ulkomaista yritystä, kannattaa kysyä neuvoa Invoicerylta. Invoiceryn avulla voit muiden paperitöiden lisäksi ulkoistaa myös palkanmaksun. Lisäksi Invoicery tarjoaa näppärän palkkalaskurin, jonka avulla voit arvioida, millaisia summia sinun pitäisi kevytyrittäjänä laskuttaa, jotta saisit tietyn suuruisen nettopalkan.

Invoicery käytännössä

Kuinka Invoicery sitten käytännössä toimii? Kun saat itsellesi työtilaisuuden, voit laskuttaa työstä Invoiceryn kautta ilman, että sinun tarvitsee perustaa yritystä. Voit siis ryhtyä kevytyrittäjäksi sekä luoda laskuja Invoiceryn sivuston kautta. Samalla Invoicery hoitaa paperityösi. Tämä helpottaa muodollisuuksien hoitamista ja saat maksut työtehtävistäsi viimeistään viiden pankkipäivän kuluessa laskutuksesta. Helppoa, eikö totta?