Menu

XL-pukeutuminen – rakenna vaatekaappisi huolella

Onko pukeutuminen sinulle ilon asia vai se välttämätön paha? Oli suhtautumisesi mikä tahansa, näiden vinkkien avulla teet vaatteiden hankinnasta miellyttävän kokemuksen ja teet ostoksia, joista on iloa pitkään. Kun varustat vaatekaappisi klassikkovalinnoilla, voit olla varma, että käännät katseita upealla ulkonäölläsi niin nyt kuin jatkossakin. Tutustu siis vinkkeihin ja kerää kaikki välttämättömät vaatekappaleet talteen.

 

Tip top päästä varpaisiin

 

Jos vyötäröllesi on kertynyt viime aikoina ylimääräistä tai olet ollut aina pyöreä, saatat olla epävarma ja välttää vartalonmyötäisiä vaatevalintoja. Tämä on kuitenkin ensimmäinen oma sääntösi, jonka voit heittää romukoppaan. Isokokoiset naiset ovat parhaimmillaan juuri tuodessaan vartalon linjat upeasti esiin. Säkkiin pukeutuminen ei ole ratkaisu, sillä tasapaksu, pussimainen vaate piilottaa kaikki kauniit muotosi sisäänsä ja näytät pyöreältä paketilta. On kuitenkin muutamia kultaisia sääntöjä, joita kannattaa noudattaa XL-pukeutumisessa.

 

TOP 10 vinkit –  vaatteet isoille naisille

 

  1. Vältä vartalon katkaisevia linjoja ja vyötärön turhaa korostamista.
  2. Parhaat puolesi saattavat olla upea dekoltee tai kapeat sääret. Haluat varmasti korostaa sitä, mikä näyttää parhaalta myös muiden mielestä?
  3. Lämpiminä vuodenaikoina ja sisätiloissa kannattaa panostaa ¾-hihoihin ja –lahkeisiin. Ne katkaisevat vartalon linjat juuri oikeasta paikasta ja tuovat lisää pituutta sekä hoikkuutta.
  4. Kengät kannattaa valita huolella. Korkokengät nostavat vartaloasi kauniisti ja muokkaavat sen asentoa: varo kuitenkin toisaalta liian massiivista, toisaalta liian siroa kenkävalintaa. Kun löydät keskitien näiden välillä, voit olla varma valintasi osuvuudesta.
  5. Graafiset kuvioinnit sopivat hyvin isokokoisille naisille. Ne rikkovat suuria pintoja ja tuovat pukeutumiseen kaunista elävyyttä.
  6. Jakut ja tunikat kannattaa valita linjakkaina ja riittävän pitkinä. Tässäkin vyötärön linjan katkaisemattomuus kannattaa ottaa huomioon.
  7. Vyön valinnassa pieni on kaunista. Mekot eivät välttämättä kaipaa ollenkaan seuraksi vyötä. Jos olet O-mallinen, vyön voi monesti unohtaa kokonaan!
  8. Housut ovat kauniimmillaan tiukkoina. Voit yhdistellä niihin erilaisia yläosia mielesi mukaan. Vältä housuja, joissa on täysin suora vyötärölinja.
  9. Klassinen trenssitakki on XL-pukeutujan ehdoton valinta. Sen avulla pärjäät pitkälle kylmään syksyyn ja toisaalta takki lämmittää hyvin jo aikaisin keväällä!
  10. Jos vaatekaapistasi puuttuu pikkumusta juhlamekko, nyt on viimeistään aika hankkia sellainen. Tämä klassikkovaate nimittäin taipuu moneen: voit yhdistellä siihen erilaisia koruja, kenkiä ja huiveja ja muuttaa pukeutumisesi tyyliä täysin mielesi ja päivän tunnelman mukaan.Young woman standing on a measuring scale and showing her success after losing weight.

 

 

Täydellinen vaatekaappi on vain muutaman klikkauksen päässä

 

Jos et pidä kaupoissa edestakaisin juoksemisesta, onnistunut pukeutuminen ei ole haaste eikä mikään. Netistä löydät näppärästi kaikki täydelliseen vaatekaappiin tarvittavat osaset muutamalla hiiren napsautuksella. Esimerkiksi Zizzi tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia vaatteita isokokoisille naisille. Löydät valikoimasta koot 44-56. Mallisto sisältää kaikki klassikkovaatteet, jotka tarvitset onnistuneeseen pukeutumiseen niin juhlan kuin arjen keskellä.

 

Kun alat rakentaa täydellistä vaatevalikoimaa, lähde liikkeelle yksinkertaisesta: valitse perusvärejä ja malleja, kuten T-paidat, puserot, jakut, tunikat, slim fit -farkut, housut, mekot ja takit. Tarvitset kuitenkin riittävästi erilaisia ylä- ja alaosia, jotta voisit vaihdella tyyliä tilanteen mukaan. Yläosat likaantuvat helpommin, joten varaa riittävä määrä erilaisia vaihtoehtoja. Jos jokin tuote on suosikkisi, tilaa kerralla useampi samanlainen, sillä mallistot elävät jatkuvasti.

 

Valitessasi yksinkertaisia värejä annat itsellesi samalla pelivaraa korujen ja muiden asusteiden suhteen. Mitä useampia värejä pukeutumisesi sisältää, sitä vaikeampi siihen on yhdistellä värikkäitä asusteita. Toisaalta, pidä mielessä pukeutumisen perussääntö: vaalea isontaa ja tumma hoikistaa. Ota huomioon myös kaudet: kesällä valkoinen mekko on täydellinen valinta, talvisiin juhliin taas saatat haluta pukeutua lämpöiseen ja tummaan vaatekertaan.

 

Oli valintasi mikä tahansa, muista, että olet parhaimmillasi silloin, kun viihdyt vaatteissasi. Vinkkien avulla olet askelen lähempänä täydellistä kokonaisuutta. Käy siis ostoksille jo tänään!