Menu

Rörfokus tuo elämääsi pientä luksusta

Moni meistä nauttii kylpyläkäynneistä ja siitä raukeasta tunteesta, joka syntyy, kun saa viettää hetken lämpimässä kylvyssä yksin, omien ajatusten kanssa. Suomestakin löytyy upeita kylpyläkohteita, joissa on helppo rentoutua. Kylpyläkäynnit ovat kuitenkin harvinaista huvia, joten suosittelemmekin, että panostat omaan kylpyhuoneeseesi ja hankit sitä kautta elämäsi jokaiseen päivään pientä luksusta. Halutessasi panostaa kylpyhuoneeseesi, kannattaa tutustua Rörfokus-nimiseen verkkokauppaan tämän artikkelin avulla!

Suunnittele unelmiesi kylpyhuone

Suunnittele unelmiesi kylpyhuone huolellisesti! Hae suunnitteluvaiheessa inspiraatiota esimerkiksi sisustusaiheisten blogien kylpyhuonepostauksista ja Pinterestistä. Seuraa sinua kiinnostavia bloggaajia ja pinnaajia ja kokoa Pinterestiin myös oma kansiosi sinua kiinnostavista kylpyhuoneratkaisuista.

Pohdi millaisen värimaailman ja tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi ja millaiset toiminnot ovat sinulle tärkeimpiä. Haluatko kylpyhuoneeseesi esimerkiksi poreammeen tai onko sinulla jokin muu erityisen tärkeä asia, jonka haluat kylpyhuoneeseesi? Haluatko ennen kaikkea rentoutua kylvyssä vai riittääkö sinulle pelkkä suihku? Käytätkö kylpyhuonetta myös esimerkiksi pyykkihuoltoon ja jos käytät, mitä sinun tulee ottaa huomioon tältä kantilta? Kuinka paljon olet valmis näkemään vaivaa kylpyhuoneen siistimiseen vai etsitkö mahdollisimman huoletonta ja vaivatonta kylpyhuonetta? Tarvittaessa suunnittelussa kannattaa käyttää apuna alan ammattilaista tai esimerkiksi kylpyhuoneen suunnitteluun tarkoitettua sovellusta.

Budjetti asettaa tietysti rajat unelmillesi, mutta alan verkkokaupoista voit tehdä hyviä löytöjä edulliseen hintaan. Tällaisessa projektissa kannattaa tutustua jo suunnittelun alkuvaiheessa Rörfokus -nimisen verkkokaupan valikoimiin! Löydät Rörfokukselta laadukkaita hana- ja kylpyhuonetuotteita, kuten suosittuja Qbad-merkin kylpyhuonekalusteita. Niiden avulla omaan kylpyhuoneeseen on mahdollista luoda upeaa spa-tunnelmaa! Kyseessä on ruotsalainen merkkituote, joka on tunnettu korkeasta laadustaan ja edullisista hinnoistaan. Jos etsit kylpyhuoneeseesi pienen budjetin face liftiä, kannattaa tutustua esimerkiksi kauniisiin Qbadin vetimiin ja nuppeihin, joilla voi uudistaa vanhat kylpyhuoneen kalusteet näyttävällä tavalla.

Peilit ovat kylpyhuoneen sielu

Peileillä voi luoda kylpyhuoneeseen viimeistellyn tunnelman ja monen mielestä ne ovatkin kylpyhuoneen sielu – kuin piste I:n päälle. Rörfokukselta löytyy onneksi myös suuri määrä erilaisia peilejä, jotka ovat välillä vieläpä kivassa alessa. Muista tutustua myös peilivaloihin, joille viimeistelet kylppärin ilmeen! Esimerkiksi LED-valaistu Deco-peili on tyylikäs vaihtoehto viimeisteltyyn kylppäriin.

Peilikaapit ovat myös näppärä vaihtoehto, sillä peilin lisäksi ne tarjoavat kylpyhuoneeseen myös arvokasta säilytystilaa. Rörfokukselta löytyy monenlaisiin budjetteihin sopivia peilikaappivaihtoehtoja. Edullisin peilikaappi maksaa hieman alle 200 euroa ja kallein noin 1 260. Jos budjettisi on pieni ja hinta on määrittävin ostokriteerisi, voit lajitella hakutuloksiasi valitsemalla halvimmat hakutulokset ensin. Tällä hetkellä halvin Rörfokuksen peilikaappi on Skagerack V2.0 50 Demerx. Jos budjettisi venyy ja vanuu, kannattaa hakutuloksia lajitella esimerkiksi tutustumalla ostetuimpiin peilikaappeihin ensimmäiseksi. Tällä hetkellä suosituimpia vaihtoehtoja ovat Alterna Bacis -peilikaappi, Qbad Sandhamn valkoinen kiiltävä 60 cm -peilikaappi sekä Qbad Solsidan valkoinen matta 60 cm -peilikaappi. Suosituimmat vaihtoehdot maksavat tällä hetkellä noin 280 eurosta 300 euroon.

Huolenpitoa pintaa syvemmältä

Jotta kylppäri olisi mahdollisimman huoleton ja helppohoitoinen, kannattaa siitä huolehtia myös pintaa syvemmältä. Kaunis kylppäri ei juuri ilahduta mieltä, jos sen putket vuotavat ja aiheuttavat kylppäriin vesivahingon. Vesivahingot ovat erityisen stressaavia, sillä ne uhkaavat koko kodin kuntoa, joten vesivahingot kannattaa pyrkiä estämään ennalta. Onneksi Rörfokukselta on mahdollista tilata myös erilaisia putkistotuotteita turvaamaan kylpyhuoneen kunnossa pysymistä.